Ett bröllop vid vattenkanten

Det unika läget, personlig service och en stjärnkock bakom kastrullerna är vårt recept på ett bröllop utöver det vanliga.

Närmare vattnet än Ekensdal kan du inte komma

Vattnet, solnedgången, sekelskiftsvillan och en stjärnkock bakom kastrullerna – Ekensdal är som gjort för ett lyckat bröllop. Vår kökschef Mathias Herlev Hansson har vunnit både VM och OS med Svenska Kocklandslaget och är en garanti för att maten alltid håller högsta kvalitet och att ni får en matupplevelse utöver det vanliga.

Ett bröllop på Ekensdal kan se ut på en mängd olika sätt. Vissa väljer ett utomhusbröllop här i vår trädgård, andra väljer att komma hit sjövägen efter en vigsel t.ex. i Stockholm city. Båtresan till Ekensdal tar ca 30 min från Nybrokajen.

En plats utöver det vanliga

Vi försöker så gott vi kan att beskriva vårt vackra Ekensdal, men en bild säger som bekant mer än tusen ord, så ta en titt i vårt bildgalleri. Eller ännu hellre, hör av er för att få personlig visning här ute på Ekensdal.

Bröllopslokalen

Vår stora matsal på övervåningen finns förutom utsikten över Stockholms inlopp, sittplats för upp till 140 stycken gäster och i den lite mindre på nedervåning är det plats för ca 36 stycken. Så här finns det gott om plats för de som vill samla släkt och vänner. Under sommarmånaderna finns även möjligheten att slå upp ett tält i trädgården och ha bröllopsmiddagen där, för upp till 270 gäster. Vi behöver väl knappast nämna att ni alltid har Ekensdal exklusivt för er själva, vi tar aldrig emot mer än ett sällskap åt gången. Behöver ni sedan övernattning, samarbetar vi med bra hotell i närheten.

Bröllopsmeny

Våra lyxiga menyer varieras och anpassas efter säsong och tillgång på råvaror. Det innebär att du får ett aktuellt menyförslag och ett passande dryckespaket (med eller utan alkohol) vid offert och förfrågan. Både mat och dryck kan sedan givetvis anpassas efter era önskemål (och eventuella allergier osv) i samråd med Mathias och vår sommelier.

Psst! För fler härliga bilder från våra bröllop, ta en titt under Bilder – vi har även samlat några av våra favoriter bland våra besökares bilder på en av våra Pinterest boards.

Bröllopspaket

Här har vi satt ihop tre prisvärda bröllopspaket – men givetvis går det utmärkt att ändra, lägga till och ta bort för att det ska passa just er.

Övrigt

Priserna är baserade på ett bröllop med 80 gäster under perioden maj-september (priser inkl moms om inget annat anges). Kontakta oss gärna för pris för mindre sällskap eller perioden oktober-april.

  • Lokal och personal ingår till kl 01.00 (vid överenskommelse kan vi ha öppet till 03.00).
  • Dukning och dekorationer ingår.
  • Tillgång till enklare musikanläggning för tal/bakgrundsmusik (önskas dansgolv rekommenderar vi att man tar in lite kraftigare utrustning, något vi såklart gärna hjälper till med) och projektor för presentationer/film/bildspel etc.

Övernattning

Vi har dessvärre inga övernattningsmöjligheter ute på Ekensdal, men det finns flera bra hotell i närheten. Närmast och bäst (tycker vi) är Hotel J.

Andra alternativ är t.ex (lite dyrare) Radisson Park Inn eller (lite billigare) Nacka Stadshotell.

 

Samarbetspartners

Vi har under åren har vi byggt upp ett nätverk med en mängd duktiga samarbetspartners som fixar allt från dekorationer och tårtor till fotografer och DJ’s, här är några av de vi gärna jobbar tillsammans med och som vi vet gör ett väldigt bra jobb.

Bröllopsfotograf

Några av våra favoritfotografer som inte bara är väldigt skickliga utan dessutom väldigt trevliga.

Bröllopstårta

Vill du uppgradera tårtupplevelsen några snäpp, så samarbetar vi med den tidigare tvåstjärnigt belönade Daniel Lindeberg som idag driver Lindeberg Bageri & Konditori i Nacka.

Stylist

En stylist kan hjälpa er med att tematisera festen om ni önskar. Hanna, Lisa & Hanna på Doomie Design har fingertoppskänslan som sätter pricken över i på vilket arrangemang som helst.

Bokningar

Hör av er redan idag, våra bröllop är väldigt populära och framförallt sommarhelgerna bokas snabbt upp. Ekensdal lämpar sig dock väldigt väl även för vinterbröllop och det går som regel att ta sig hit sjövägen även vintertid. Kontakta oss för aktuellt bokningsläge.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om våra bröllop, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

7 + 15 =

Här finns vi

Ekensdal Skurusundsvägen 151 131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
Mail: info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.