Ekensdal Dinner Club

Dinner Club är tillbaka 9 & 10 Oktober.

Välkommen till Ekensdal för en kväll utöver det vanliga

Längst ut på Skurus norra udde byggdes för hundra år sen Ekensdals tjärfabrik. Platsen var idealisk med både tillgång till transport via vattnet och Skurus alla tallstubbar.

Åren gick, verksamheter flyttade in och ut och år 2007 kom vi hit! Vi renoverade Ekensdal grundligt och började erbjuda konferenser, bröllop och andra events. Som en del av firandet av Ekensdals 10/100-årsjubileum 2017 började vi bjuda in gäster att uppleva Ekensdal på ett helt nytt sätt i vår Dinner Club. Det visade sig var ett väldigt uppskattat initiativ bland våra gäster, så vi har fortsatt på det spåret och öppnar upp vår Dinner Club med ojämna mellanrum under framförallt vår och höst. Håll uppsikt här på hemsidan, vår Facebook-sida eller anmäl er till vårt nyhetsbrev för att inte missa nästa tillfälle.

Före, under och efter

Aperitivo; Kom en liten stund innan er bokade tid, köp något att dricka i baren – ett glas vin, en cola, bubbel, Ekensdals egen öl eller kanske en gin & tonic. Samtidigt som vi bjuder på ett par olika smarriga amuse-bouche som ni kan njuta av i väntan på att ert bord blir klart. Det låter väl inte så tokigt?

Under kvällen serveras en exklusiv trerättersmeny innehållande det bästa säsongens råvaror har att erbjuda, ett par små överraskningar och en hel del gastronomiskt finlir. Till detta har vi tillsammans med vår sommelier satt ihop ett passande dryckespaket (ni väljer om ni vill ha med eller utan alkohol).

Efter middagen finns möjlighet att stanna kvar och runda av kvällen med lite musik och någonting gott att dricka i vår lounge och bar på entrévåningen.

Specialkost & Allergier

Viktigt! All specialkost och allergier måste föranmälas.

Är ni ett större sällskap?

Samla ihop kompisgänget, kollegorna eller varför inte grannarna? Nu erbjuder vi möjligheten att boka vår Chambre Séparée om ni är ett större sällskap (minst 12 personer, max 24 personer). Då får ni ett eget ”privat” rum i anslutning till köket – nära händelsernas centrum men ändå avskilt. Missa inte denna möjlighet!

Sittningar

Fredag

 • 18.30
 • 19.00
 • 19.30
 • 20.00
 • Chambre Séparée (12-24 personer – valfri tid)

Lördag

 • 18.00
 • 18.30
 • 19.00
 • 19.30
 • 20.00
 • Chambre Séparée (12-24 personer – valfri tid)

Antalet platser är begränsat – och det är först till kvarn som gäller!

Detta med restaurang är inte riktigt del av vår huvudsakliga verksamhet och vårt alkoholtillstånd tillåter endast slutna sällskap – så genom att anmäla er till den här middagen kommer ni automatiskt att få ett medlemskap i (det kostnadsfria och mycket exklusiva) Ekensdal Dinner Club. Detta innebär i sin tur att vi måste få både namn & mailadress för samtliga i sällskapet som ska delta. Hoppas ni har förståelse för detta 🙂

Pris

Priset för menyn är 1095kr/person inklusive vinpaket (eller alkoholfritt alt.)

I samarbete med easyTableBooking.se

Bokningsvillkor

Bokningen är bindande från tre dagar före ankomst – detta för att restaurangen endast har öppet denna dag och vi vill inte att de fina råvaror vi köper in ska gå till spillo.

Vid utebliven ankomst förbehåller sig Ekensdal rätten att debitera er med 650 kr per bokad gäst som inte kommer. Det låter lite strängt, vi vet, men hänger ihop med punkten ovan. Vi har knappt några marginaler för ett sånt här arrangemang, det innebär att det räcker att en handfull gäster inte dyker upp så går vi back den här kvällen, och det vore väldigt tråkigt.

Du som bokare är personligt ansvarig för hela bokningen. Bokningen gäller för det angivna antalet gäster.

Meny

 

Förrätt


Huvudrätt


Efterrätt


Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.