Minnesstund i samband med begravning

En avsides och intim miljö att mötas i

Begravning, mottagning och servering

Att förlora en anhörig är tyvärr något de flesta varit med om – och få saker kan väl vara så omvälvande som just detta. Vi på Ekensdal hjälper gärna till att anordna en mottagning efter begravning precis som ni vill ha den. Ekensdal ligger avsides och vi tar aldrig emot mer än ett sällskap i taget, vilket säkerställer högsta möjliga service och avskildhet för vår gäster – kort sagt, här får ni vara lugn och ro i en intim miljö med era nära och kära.

Servering vid minnesstund

Vi kan servera en enklare fika med kaffe, te, juice och några bakverk – lättare plockmat, lunch eller brunch, alternativt en middagsbjudning med tre eller fem rätter. Vi är flexibla i vårt upplägg, så hör av er med era önskemål och tankar så kommer vi fram till en bra lösning. I stora matsalen har vi även möjlighet att visa bildspel via projektor och spela musik om så önskas.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan beskrivs ett förslag på upplägg och vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

11 + 9 =

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.