Bilder

De bilder här nedanför som ägs av Ekensdal får förstås inte användas av någon annan utan att vi godkänt det först.

Hör av er till stefan@ekensdal.se om ni vill använda våra bilder i ert material.

 

 

Bilder på lokalerna

Bilder från in och utsidan av våra lokaler. Passar perfekt för bland annat bröllop, konferenser, matlagningskurs, kickoff, 40-årsfirande och en massa annat. En bild säger visserligen mer än tusen ord, men Ekensdal upplevs ändå bäst på plats, kontakta oss för en visning om ni har planer på att boka ett evenemang här.

Panorama

Panoramabilder från Ekensdal.

Jul- & Vinterbilder

Även vintern är vacker, stämningsfull och välsmakande på Ekensdal.

Bilder på dukningar

För att underlätta och inspirera har vi tagit fram tre olika färdiga dukningsupplägg som du som planerar ett arrangemang här hos oss kan använda dig av – Lime, Vintage och Silver. Man kan givetvis välja helt andra stilar på dukningen – och vi kommer även fylla på här med fina dukningar som våra gäster haft under sina arrangemang hos oss. Med dukningarna kan man förändra lokalens känsla med ganska små medel. Vi har kontakt med skickliga stylister och florister som kan hjälpa er ta fram en dukning och arrangemang som passar just er stil.

Bröllopsbilder

Det unika läget, personlig service och en stjärnkock bakom kastrullerna är vårt recept på ett bröllop utöver det vanliga. Här samlar vi bilder från tidigare bröllop på Ekensdal.

Planlösningar

Här kan du spara ner planlösningar för de två våningarna på Ekensdal. Det kan till exempel vara praktiskt när man vill planera sitt event eller bordsplaceringar. Bottenvåningen innehåller den lilla matsalen/konferenslokalen med plats för ca 35 sittande, här finns även vår lounge, baren och vårt kök. På övervåningen finns den stora festlokalen/konferenslokalen med plats för upp till 140 sittande gäster.

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.