Ekensdal Masterchef

En lagtävling i köksmiljö kryddad med spänning & smaksensationer.

Matlagningsaktiviteten Ekensdal MasterChef

I Ekensdals Masterchef blir gästerna huvudpersonerna i köket. Masterchef är en lagtävling, så vi delar in er i grupper och fördelar uppgifter. Efter en genomgång av råvaror och recept sätter ni igång med era bestyr. Lika viktigt som bra råvaror är ett bra samarbete i köket, Masterchef är ett utmärkt sätt att lära känna varandra och arbeta med team building.

Ni är under hela arbetets gång under uppsyn och ledning av våra duktiga kockar som själva kammat hem en och annan prestigefull guldmedalj, men denna kväll lägger de kockmössan på hyllan för att agera coacher och domare.

Resultatet blir en tre- eller fyrarätters middag, som ni lagar, presenterar och serverar era kollegor. Smak, uppläggning, presentation – varje detalj har betydelse när vinnarlaget ska koras i slutet av kvällen.

Vinna är förstås inte allt – och oavsett vem som vinner får ni alla en lärorik, utmanande och välsmakande kväll som blir ett minne att ta med sig.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan beskrivs ett förslag på upplägg och vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

14 + 6 =

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.