Matlagningskurs

Lär er något nytt, fördjupa kunskaper och finslipa tekniken

Matlagningskurs

Vi sätter ihop en skräddarsydd matlagningskurs för ert kompisgäng, släktträff eller företag baserat på kunskapsnivå, intressen och önskemål. Varför inte köra en grillkurs och finslipa kunskaparna om grillning, rökning och riktig barbecue inför sommaren med hjälp av våra rutinerade proffs? Knivteknik, såslära eller ett trancherings-bootcamp. Möjligheterna är många. Man blir aldrig fullärd, men våra meriterade kockar har kommit en bra bit på vägen och delar gärna med sig av sina kunskaper. Kontakta oss med era önskemål och tankar så sätter vi ihop ett upplägg som passar just er.

Deltagare: 5-20 st
Pris: Priset beror vad ni vill laga och hur många ni är. Hör av er med era önskemål så återkommer vi med en offert.

Vill ni kombinera matlagningen med ett tävlingsmoment rekommenderar vi vårt matlagningsevent Ekensdal Masterchef, som är en en lagtävling i köksmiljö kryddad med spänning, passion och smaksensationer.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan är ett förslag på upplägg, vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

6 + 10 =

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.