Kräftskiva på Ekensdal

Kom ut till oss och avsluta sommaren på bästa vis

En av sensommarens absoluta höjdpunkter

Vissa ser kräftskivan som ett farväl till sommaren – andra som startskottet för en lyckad höst. Vi på Ekensdal ser det som en möjlighet att få njuta av alla fantastiska skaldjur som kommer i säsong vid den här tiden på året; havskräftor och kräftor, hummer, krabba, ostron och räkor. Mums!

Ta båten ut till oss och njut av sensommarsolen ute i vår trädgårdslounge, utmana chefen på ett parti kubb eller var med på en rosé- eller ölprovning. Sedan följer en härlig kväll till bords med en läcker meny bestående av bland annat Ekensdals krondillsinkokta kräftor, dillgravad fjordlax, västerbotten royal och alla tänkbara tillbehör som hör säsongen till.

I vår stora matsal finns gott om plats för yviga tal (och 140 sittande gäster) och även middagsunderhållning om så önskas. I den lilla matsalen på nedervåningen finns det plats för 40 sittande gäster.

Avsluta kvällen med en drink i loungen eller varför inte på dansgolvet? Som alltid har ni Ekensdal exklusivt för er själva under kvällen och behöver inte trängas med andra sällskap. Vi stänger vanligtvis kl 01.00 men för partysugna grupper kan vi hålla öppet fram till kl 03.00.

Priser från 1000kr/pp exkl. moms.

Då ingår fördrink (cava), snittar, kräftor, 2 glas öl eller vin och en snaps, efterrätt och kaffe.

+ Plusmeny

Varför inte komplettera sommarfesten med lite gastronomisk kompetensutveckling och lägg till en roséprovning i sommarsolen. Eller en kulinarisk femkamp där varje gren är en sinnlig upplevelse, det kan vara allt från ostronöppning på tid till ost-, vin- eller spritprovning.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan är ett förslag på upplägg, vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

10 + 5 =

Kombinera kräftskivan med en konferens

Ert besök på Ekensdal behöver inte nödvändigtvis börja med att ni sätter er till bords, ta båten ut redan på förmiddagen och ha en konferens/ledningsgruppsmöte här ute innan festligheterna drar igång. Kontakta oss för ett förslag på upplägg.

Läs mer om våra konferenser

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.