Ekensdal Sensations

En liten sensorisk utmaning att starta kvällen med

Utmana dina sinnen – och dina kollegor

Ekensdal Sensations är en lättsam lagtävling där man under ca 45 min möter sina kollegor i ett par välsmakande grenar, passar perfekt för att rensa huvudet efter arbetsdagen och snabbt få upp stämningen i gruppen innan kvällens middag.

I Ekensdals Sensations håller vi oss borta från köksutrustningen och koncenterar oss på att smaka, dofta och känna (önskar ni mer handgripliga utmaningar, se Ekensdal Challenge).

Övningen ställer krav på samarbete i gruppen och att lagen kan ta gemensamma beslut, ett utmärkt sätt att bryta isen, lära känna varandra och få lite team building i mini-format. Grenarna kan bestå av att känna igen olika typer av ostar, vin, dofter, texturer osv.

Sedan går vi tillsammans igenom resultet och de rätta svaren, inte bara för att kora det vinnande laget utan även för att bidra till att öka på era kunskaper en aning.

Pris: 225 kr/person exkl.moms

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan beskrivs ett förslag på upplägg och vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se.hemsida.eu eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

6 + 5 =

En annan utmaning?

Vill ni ha en lite mer handgriplig utmaning har vi en liten tävling vi kallar Ekensdal Challenge, där man förutom att utmana kollegorna i att smaka och dofta även får utföra ett antal moment i köket. Vill ni istället stryka tävlingsmomentet helt finns Ekensdal Taste, vilket är en traditionell provning där vi guidar er genom ett urval av exempelvis champagne, ost, eller öl.

Ekensdal ChallengeEkensdal Taste

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.