c/o Nybroviken

Prisvärd dagskonferens nära Stockholm City

Dagskonferens i Nacka. Närmare än du tror.

Ekensdal ligger endast ca 20 min med båt från Nybroviken. Men ändå så väldigt långt undan stadens och vardagens stress och stök. Kom ut till oss på en dagskonferens och koppla bort allt annat, fokusera på det viktiga och få saker gjorda.

Vi hämtar upp er med båt i Nybroviken, ni bjuds på en kopp kaffe och en frukostfralla på båten och anländer sedan till Ekensdal redo att få ut det mesta av dagen.

Vi välkomnar bara ett sällskap åt gången, vilket betyder att ni har våra rymliga lokaler helt för er själva. Konferenslokalen med stora fönster mot Stockholms inlopp rymmer drygt 100 personer.

I konferenspaketen ingår projektor, duk, whiteboard, blädderblock, block och pennor, mineralvatten, frukt, för- och eftermiddagsfika, lunch samt service.

Pris: 9 900kr + 540kr/person exkl. moms.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan beskrivs ett förslag på upplägg och vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

13 + 14 =

Va, är konferensen redan slut?

Besöket på Ekensdal behöver inte sluta bara för att konferensen är över, ni kan givetvis även stanna kvar på middag eller varför inte en matlagningsaktivitet.

Ekensdal MasterchefBarbeque

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.