Kalas, Fest & Högtider

Vår flexibla festlokal/festvåning rymmer de flesta typer av arrangemang

En festlokal i Stockholms skärgård

Den gamla tjärfabriken från sekelskiftet har förvandlats till en festlokal & festvåning som lämpar sig för firande av all de slag. I stora salen på övervåningen kan 140 gäster njuta den härliga utsikten över Stockholms inlopp och i den lilla salen på undervåningen rymmer mindre sällskap på 35 gäster. Sommartid kan vi sätta upp tält ute i trädgården där upp till 270 gäster kan sitta och äta tillsammans.

Ekensdal är en flexibel festlokal med gott om plats för den som vill samla företaget eller släkt och vänner . Det unika läget, den ståtliga byggnaden med närheten till vattnet och vår kökschef Mathias Herlev Hansson, som vunnit både VM och OS med Kocklandslaget, är våra ingredienser för en matupplevelse utöver det vanliga och en lyckad kväll att minnas länge.

Våra menyer varieras och anpassas efter säsong och tillgång på råvaror. Det innebär att du får ett aktuellt menyförslag vid offert och förfrågan.

Vi välkomnar bara ett sällskap åt gången, vilket betyder att ni har vår rymliga lokal helt för er själva och alltid har vår odelade uppmärksamhet.

Det finns ingen möjlighet att ta med egen mat och dryck till Ekensdal. Vi är däremot väldigt flexibla i vårt upplägg och kan skräddarsy mat och dryckespaket efter era önskemål och budget. Grillfest i trädgården eller femrätters med strukna linneservetter, vi hanterar det och allt däremellan utan problem.

Middagspaket

Här har vi satt ihop tre prisvärda middagspaket – men givetvis går det utmärkt att ändra, lägga till och ta bort för att det ska passa just er.

Dryckespaket 2

(från 495 kr/pp inkl moms)

 • Välkomstskål 1 glas Cava
 • 1 glas förrättsvin med ombjudning
 • 1 glas varmrättsvin med ombjudning
 • 1 glas dessertvin eller avec

Dryckespaket 1

(från 705 kr/pp inkl moms)

 • Välkomstskål 1 glas Champange med ombjudning
 • 1 glas förrättsvin med ombjudning
 • 1 glas varmrättsvin med 2 ombjudningar
 • 1 glas dessertvin och 1 glas avec

Dryckespaket 3

(från 395 kr/pp inkl moms)

 • Välkomstskål 1 glas Cava
 • En halv flaska vin
 • 1 glas dessertvin eller avec

Övrigt

Priserna är baserade på en fest med 80 gäster. Kontakta oss gärna för pris för mindre sällskap.

 • Lokal och personal ingår till kl 01.00 (vid överenskommelse kan vi ha öppet till 03.00).
 • Dukning och dekorationer ingår.
 • Tillgång till enklare musikanläggning för tal/bakgrundsmusik (önskas dansgolv rekommenderar vi att man tar in lite kraftigare utrustning, något vi såklart gärna hjälper till med) och projektor för presentationer/film/bildspel etc.

Samarbetspartners

Vi har under åren har vi byggt upp ett nätverk med en mängd duktiga samarbetspartners som fixar allt från dekorationer och tårtor till fotografer och DJ’s, här är några av de vi gärna jobbar tillsammans med och som vi vet gör ett väldigt bra jobb.

Mingel- & Festfotografer

Några av våra favoritfotografer som inte bara är väldigt skickliga utan dessutom väldigt trevliga.

Tårtor

Vill du uppgradera tårtupplevelsen några snäpp, så samarbetar vi med den tidigare tvåstjärnigt belönade krögaren Daniel Lindeberg som idag driver Lindeberg Bageri & Konditori i Nacka.

Stylist

En stylist kan hjälpa er med att tematisera festen om ni önskar. Hanna, Lisa & Hanna på Doomie Design har fingertoppskänslan som sätter pricken över i på vilket arrangemang som helst.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan är ett förslag på upplägg, vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

12 + 15 =

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.