Konferens

Prisvärd konferens i inspirerande miljö – endast 20 min från City.

Konferens i Nacka

Hos oss på Ekensdal blir konferensen något utöver det vanliga – när som helst på året. Vad sägs om att diskutera företagets värdeord till vågskvalp och fågelkvitter, jobba med team building i en färgsprakande höstträdgård eller presentera målsättningar med utsikt över ett snötäckt Stockholm?

Vi välkomnar bara ett sällskap åt gången, vilket betyder att ni har vår rymliga lokal helt för er själva och alltid har vår odelade uppmärksamhet. Avskildheten och den hemtrevliga och familjära stämningen får axlarna att sjunka och detta tillsammans med den ljusa och fräscha konferenslokalen (rymmer drygt 100 personer) med stora fönster mot glittrande Skurusundet bidrar detta till ett lugn och en i det närmaste meditativ stämning.

Välj gärna sjövägen ut till Ekensdal, för ännu mer skärgårdskänsla. Kaffe och smörgås kan serveras på båten när ni kliver ombord.

Ingen konferens är den andra lik, så hör gärna av er om ni har frågor eller vill anpassa upplägget till era önskemål. Vi kan både förenkla och göra det mer exklusivt.

Pris: 6 000 kr i lokalkostnad plus 595 kr/pers för en dag exkl. moms. I konferenspaketen ingår projektor, duk, block och pennor, blädderblock, whiteboard, mineralvatten, frukt, för- och eftermiddagsfika, lunch samt service.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan beskrivs ett förslag på upplägg och vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

1 + 14 =

Va, är konferensen redan slut?

Besöket på Ekensdal behöver inte sluta bara för att konferensen är över, ni kan givetvis även stanna kvar på middag eller varför inte en matlagningsaktivitet.

Ekensdal MasterchefEkensdal Sensations

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.