Ekensdal Challenge

En aptitretande utmaning

Utmana kollegorna på en kulinarisk femkamp.

Ekensdal Challenge är ett lättsamt matlagningsevent där man under drygt en timme tävlar mot sin kollegor i olika matrelaterade deltävlingar, passar perfekt för att rensa huvudet efter en heldagskonferens/arbetsdag och snabbt få upp stämningen i gruppen innan kvällens middag.

Utmaningen

Välkomstbubbel serveras och vi delar in gruppen i lag. Ivrigt påhejade av lagkamraterna startar sedan Ekensdal Challenge vars utmaningar ställer olika krav på deltagarna, ibland gäller det att vara snabb, ibland premieras noggrannhet och en känsla för form och ibland kan man komma långt bara genom att kunna tala för sin sak. Lite som ett gastronomiskt fångarna på fortet – där alla kan vara med och bidra.

Vi anpassar grenarna efter gruppens storlek och kunskapsnivå, men kan t.ex bestå av att identifiera ingredienser i en soppa, para ihop rätt vin med rätt druva, öppna ostron på tid, tjärna smör eller att skapa en vacker och välsmakande hors-d’œuvre utifrån en råvarukorg.

Pris: 350kr/person exkl.moms

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan beskrivs ett förslag på upplägg och vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

5 + 12 =

En annan utmaning?

Vill ni ha en ännu mer lättsam start på kvällen har vi även Ekensdal Sensations, där vi strukit de praktiska köksmomenten och endast tävlar i att smaka, dofta och känna. Vill ni stryka tävlingsmomentet helt finns även Ekensdal Taste, vilket är en traditionell provning där vi guidar er genom ett urval av exempelvis champagne, ost, eller öl.

Ekensdal SensationsEkensdal Taste

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.