Ekensdal Taste

Kulinarisk fortbildning i miniformat

Vi arrangerar provningar av alla de slag

Hur skiljer sig ett torrt och ett sött rosévin, ett rödvin från Italien och ett från Nya Zeeland – och vilken dryck passar till vilken maträtt? Vad är skillnaden (föruom stavningen) mellan en Pilsner, en Stout, en IPA och en Saison? Varför lagrar man Gruyère i grottor och rullar Chèvre i aska? Ta en snabbkurs inom ett eller flera välsmakande områden med Ekensdal Taste och bättra på era kulinariska kunskaper.

Vi arrangerar provningar av alla de slag; champagne, viner, ostar, öl, hur man kombinerar mat och dryck, osv. En aktivitet som passar utmärkt efter konferensen eller innan middagen.

Pris: Beroende på typ av provning och antal deltagare.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan beskrivs ett förslag på upplägg och vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

1 + 7 =

En annan utmaning?

Vill ni ha en lite mer handgriplig utmaning har vi en liten tävling vi kallar Ekensdal Challenge, där man förutom att utmana kollegorna i att smaka och dofta även får utföra ett antal moment i köket.
Vill ni istället göra tävlingmomentet och gruppövningen till själva huvudnumret under kvällen väljer man istället Ekensdal Masterchef, där ni lagar kvällens middag under uppsyn och ledning av våra skickliga kockar.

Ekensdal ChallengeEkensdal Masterchef

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.