Vårfest & Sommarfest

Arrangera företagets sommarfest på första parkett vid Stockholms inlopp

Vår- & Sommarfester i Stockholms skärgård

Ni anländer till Ekensdal med båt, gästerna välkomnas med en fördrink, snittar och snacks på gräsmattan. Efter en stunds mingel (kanske ett parti kubb, för den som vill) står middagen uppdukad en trappa upp. I vår stora matsal finns gott om plats för yviga tal (och 140 sittande gäster) och även middagsunderhållning om så önskas.

I den lilla matsalen på nedervåningen finns det plats för 40 sittande gäster. Vi har ett par olika upplägg för en lyckad vårfest/sommarfest här på Ekensdal – lite beroende på vad ni är ute efter. Menyn kan bestå av allt från en enkel och god grillbuffé till en femrätters middag med guldkant. Efter middagen serveras kaffe och avec över bardisken i vår lounge en trappa ned.

Vill ni avsluta kvällen på dansgolvet kan vi ordna DJ eller levande musik. Ekensdal stänger vanligtvis kl 01.00 men för partysugna grupper kan vi hålla öppet fram till kl 03.00.

Som vanligt har ni förstås Ekensdal exklusivt för er själva under kvällen och behöver inte trängas med andra sällskap.

Barbeque Family Style

Alla tänkbara grillade läckerheter som serveras som plockmat på stora fat mitt på borden. Vad sägs t.ex. om vitlöksglacerad flat iron steak, lackade short ribs, jerk chicken, pulled pork á la Ekensdal, färsk merguez/salsicca och givetvis även en massa grillad seafood, tillbehör som coleslaw, grillade primörer och såser. Mer information om vår Barbeque finns här.

Sommarmiddag

Två, tre, fyra eller kanske fem-rätters? Vi varierar menyns innehåll efter säsong och tillgång på råvaror (och förstås önskemål) nu senast bjöd vi till exempel på Gotländsk sparrissallad med citronkräm och halstrade pilgrimsmusslor, följt av en vårlammsadel med citron, grönärtspuré och tomatconfit. Avslutningsvis en rabarber- och jordgubbskompott med nougatmousse och granité.

Ekensdal Masterchef

Vi delar in er i lag och går igenom recept samt råvaror. Därefter sätter matlagningen igång under ledning av Ekensdals slipade kockar. De har själva kammat hem en och annan prestigefull guldmedalj, men denna kväll lägger de kockmössan på hyllan för att agera coacher och domare. Smak, upplägg och presentation – varje detalj har betydelse när kvällens matgladaste lag ska koras. Kvällen avslutas med prisutdelning. Läs mer om Ekensdal MasterChef här.

+ Plusmeny

Varför inte komplettera sommarfesten med lite gastronomisk kompetensutveckling och lägg till en roséprovning i sommarsolen. Eller en kulinarisk femkamp (läs mer här om Ekensdal Challenge) där varje gren är en sinnlig upplevelse, det kan vara allt från ostronöppning på tid till ost-, vin- eller spritprovning. Kökserfarenhet och matkunskap tar er en bit på vägen – men en gnutta tur behövs också.

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan är förslag på upplägg, vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

15 + 14 =

Kombinera sommarfesten med en konferens

Ert besök på Ekensdal behöver inte nödvändigtvis börja med att ni sätter er till bords, ta båten ut redan på förmiddagen och ha en konferens/ledningsgruppsmöte här ute innan festligheterna drar igång. Kontakta oss för ett förslag på upplägg.

Läs mer om våra konferenser

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal