Ekensdal MasterClass

En alldeles särskild kväll för vänner/kollegor som vill få insikt i och lära sig mer om konsten att laga mat

Ekensdal MasterClass

Vår kökschef Mathias Herlev Hansson har ett förflutet i Svenska Kocklandslaget (Han har både ett VM- och OS-guld i bagaget från den tiden) och har jobbat och hos Gordon Ramsey i London, så han sitter inne på mängder av kunskap som han gärna delar med sig av i denna Master Class, som är en blandning av föreläsning och matlagningskurs. Under kvällen lagar vi en meny med säsongens råvaror, och ni bjuds in att följa med in bakom kulisserna i köket, vi går igenom menyn, hur man tar vara på de olika råvarorna på bästa vis och momenten för att lyckas med varje rätt. Det blir ett levande samtal kring mat, råvaror och mycket annat där ni under hela kvällen kan ställa frågor och även få prova på de olika momenten om ni önskar. Sedan sätter ni er till bords och serveras den tre- eller femrätters middag ni varit med och sett ta form i köket. Utifrån dagens meny skräddarsyr vår sommelier ett dryckespaket som serveras till. Pris: 2 500 kr/person exkl. moms

Kontakta oss så berättar vi mer

Ring oss på 08-716 01 66, maila eller använd formuläret här intill så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Ovan är ett förslag på upplägg, vi kan givetvis skräddarsy upplevelsen efter era önskemål.

Förfrågan & Visning

Hör av dig här nedan, maila info@ekensdal.se eller ring på 08-716 01 66 för att få veta mer om vad vi kan erbjuda, få ett kostnadsförslag eller för att boka in visning av lokalerna här ute på Ekensdal.

2 + 10 =

Här finns vi

Ekensdal
Skurusundsvägen 151
131 46 Nacka

Hör av dig

Telefon: 08-716 01 66
info@ekensdal.se
Instagram: @ekensdal
Facebook: Ekensdal

Här är Ekensdal!

Båten från Nybrokajen tar 30 min hit.
Väljer du att åka med bil/buss tar det 15 min från Slussen.